Portfolio

We werken met uiteenlopende opdrachtgevers aan gevarieerde events. Ook hebben we in diverse organisaties meegewerkt om hun doelen en events tot een groot succes te maken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van evenementen waaraan (Events By) Corné deel heeft genomen.

Dorpsraad Vereniging Dorpsbelang Elst (DVDE)

Dorpsfeest Elst

Een dag door en voor alle inwoners van Elst. 

Op deze dag kunnen alle bedrijven en verenigingen uit Elst laten kennis maken met de inwoners van Elst en omstreken.

Interesse om mee te doen, te organiseren of op een andere manier te ondersteunen? Heb je nog leuke ideeën om deze dag tot een succes te maken? Laat het ons weten! info@eventsbycorne.nl

Stichting van Berg tot Bergrace

Bergrace By Night

De Bergrace by Night Xperience Forever, de huidige naam, staat al 40 jaar bekend om een sportief en gezellig avondje uit voor de deelnemer en de supporter. 

Het is de oudste nachtloop van Nederland en vindt plaats tussen FC Wageningen en Ouwehands Dierenpark Rhenen. 

i.v.m. gezondheidsredenen voor het laatst in 2019. 

Bergrace 4dagenwandelen / avond4daagse

Ieder jaar organiseert de stichting van Berg tot Bergrace vier sportieve avonden met uitdagend wandelplezier in de directe omgeving van Wageningen.

In een bijzonder concept en aantrekkelijk voor elke leeftijd. Iedere jaar weer met avontuurlijke wandelroutes van ± 4 en ± 8 km, over klompenpaden in het Binnenveld, door de uiterwaarden en langs de Rijn. 

i.v.m. gezondheidsredenen voor het laatst in 2021. 

Bergrace Trailrunning Event

i.v.m. gezondheidsredenen voor het laatst in 2018. 

Bergrace Alles-in-één

i.v.m. gezondheidsredenen voor het laatst in 2020. 

Hyped Out Events

The Power Of The Flower

Tijdens mijn minor ‘evenementenmanagement’ heeft Corné, samen met 5 anderen studenten, “The Power Of The Flower” georganiseerd.

Het doel van dit evenement was om studenten uit Nijmegen te betrekken bij het mooie natuurgebied van de Hortus in Nijmegen. Tijdens dit evenement is er een route uitgezet door de botanische tuin en hebben bezoekers kunnen picknicken en een cocktail kunnen shaken.

Stichting Speelweek Elst

Speelweek Elst

Een jaarlijks evenement met dagactiviteiten voor kinderen van groep 1 t/m 8 en avondactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. De dagactiviteiten bestaan onder andere uit knutselen, spellen dag, water activiteiten een vossenjacht en een dagje weg naar een pretpark of iets dergelijks. De avondactiviteiten bestaan uit speurtocht, waterspektakel en als hoogtepunt van de week, de touwtrekavond. Corné is tijdens de dagactiviteiten actief als leiding over een eigen groep kinderen en bij de avondactiviteiten als allround vrijwilliger.

Lampegiet Elst

Airborne Wandeltocht Oosterbeek

Airborne Wandeltocht

Sinterklaas intocht Elst

Sinterklaasintocht Elst

Om jou een zo goed mogelijk idee te geven van wat wij allemaal doen, zijn wij de website aan het updaten. Ons excuus voor het ongemak!

X