vrijwilliger

Stichting van Berg tot Berg Race

De stichting is 40 jaar actief als organisatiebureau in de regio Wageningen. Zij zijn de drijfveren achter de Bergrace By Night, Wandel4Daagse Wageningen, Bergrace Trailrunning Event en de Bergrace Alles in Één. Daarnaast hebben zij verschillende opdrachten uitgevoerd zoals de Berenloop in Ouwehands Dierenpark. 

Corné is bij de Stichting van Berg tot Berg Race begonnen als verkeersregelaar. De laatste jaren was hij actief als algemeen coördinator van het gehele evenement. 

Bekijk hier de review van de hoofdorganisator Hans Burgersdijk. 

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen bij jou sport evenement? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Hyped Out Events

Tijdens de minor ”Evenementenmanagement” heeft Corné, samen met 5 mede studenten, ”The Power Of The Flower” georganiseerd. Het doel van dit evenement was om studenten uit Nijmegen en omstreken te betrekken bij het natuurgebied van de Hortus in Nijmegen. Tijdens dit evenement is er een route uitgezet door de botanische tuin en hebben de bezoekerskunnen picknicken en een cocktail kunnen shaken in de Theetuin. 

Wil jij meer bekendheid binnen een bepaalde doelgroep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Een jaarlijks evenement met dagactiviteiten voor kinderen van groep 1 t/m 8 en avondactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. De dagactiviteiten bestaan onder andere uit knutselen, spellen dag, water activiteiten een vossenjacht en een dagje weg naar een pretpark of iets dergelijks. De avondactiviteiten bestaan uit speurtocht, waterspektakel en als hoogtepunt van de week, de touwtrekavond. Corné is tijdens de dagactiviteiten actief als leiding over een eigen groep kinderen en bij de avondactiviteiten als allround vrijwilliger.
Daarnaast wordt jaarlijks de lampegiet georganiseerd. Hierbij is Corné actief als verkeersregelaar. 

Wil jij ook iets organiseren voor kinderen? Een feestje of een groter evenement? Wij kijken graag met jou mee. Neem contact met ons op om te zien waar wij jou in kunnen ondersteunen. 

Corné is actief bij de Airborne Wandeltocht, ‘s-werelds grootste eendaagse herdenkingswandeltocht. Deze wandeltocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september te Oosterbeek.

Tijdens de wandeltocht is Corné mede verantwoordelijk voor de mobiliteit in en rondom het volledige evenementen terrein. Hieronder vallen de afzettingen, verkeersregelaar, calamiteitenroutes en de parkeerplaatsen. 

Ben je op zoek naar iemand die zijn hoofd koel houd wanneer dit nodig is tijdens uw evenement? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Jaarlijks komen sinterklaas en zijn pieten aan bij de Veerweg in Elst UTR. Hierbij is Corné actief als verkeersregelaar en als algemene vrijwilliger.